Mi lehet ez? 14 hósom jobb szeme enyhén vöröses és sárgás váladék képződik a szemzúgában?
Ha váladékozik továbbra is, akkor esélyes egy kötőhártyagyulladás. Akkor vidd ügyeletre.
A kamillával óvatosan, mert szárít, ha sokat használod. Külső szemzugból befelé haladva töröld.
Kamilla allerguzalo nem jo!!!
Forralt vuzel vagy anyatejjel kend at lehet kotihartyagyulladas sok pihentetes holnap doki
2. vagyok
Most már biztos későn írok, nem tudom, mennyi tapasztalatod van kötőh.gy. ügyben.
A lényeg: minél hamarabb elkezded a kezelést, annál hamarabb gyógyul, és persze kisebb az esélye, hogy átkotorja a másik szemére.
Legközelebb vidd ügyeletre, ha azt látod, hogy nem javul. Ez a fél nap is sokat számít.
Én 1 hete vittem a 18 hónaposom az ügyeletre és mondta a doki, hogy jól tettem, hogy bevittem, nem kell megvárni a reggelt és a házi/gyerekorvost.
Jobbulást!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!