Csak a mi babánk fakad sírva Reviczky Gábor láttán?
Valami kötelező biztosítós reklámban szerepel, és ha azt meglátja majd 10 hónapos kislányunk, keserves sírásban tör ki. :-)
Nálatok?
Nem hasonlít senkire :-)))
Nem szokása így sírva fakadni. Valószínű ijesztő neki, ahogy beköszön azzal a nyusziszőrös kapucnival a fején. Nem tudom.
Az én babám a bátyámtól fakad sírva minden egyes alkalommal. Magas, mély hang, szakáll. Ő erre pikkel.
Úgy látszik a tiednek meg Reviczky nem szimpi. Van ez így, hát ha ez a reklám megy el, akkor inkább kapcsold el a tévét. De ezért nem kell pszichológushoz vinni.
Ez legyen a legnagyobb bajunk az életben vele!!! :-))
Kíváncsi voltam, másnak is van-e hasonló mumusa. Bár a nagybácsi az gázabb, őt nem tudjátok elkapcsolni :-)))
Hát megnevettettetek, pedig már hulla fáradt vagyok. :))) Ez jó, a nagybácsi elkapcsolása. :)
Egyébként, míg a mi babánk pici volt, a sógoromtól fakadt sírva. Nem tudom, miért, talán a bagószaga, vagy a nagyon mély hangja miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!