9 hónapos és még mindig nem ült fel! Járt így más is?
Kúszik, mászik, feláll, lehajol, bútorok mentén szinte fut, de nem ül szabályosan, hanem térdel vagy a térdei közé ül le.
Neorológialiag minden rendben, gyógytornász mutatta az úgynevezett z ülést, amibe mindig be kell ültetni, de utálja, ordít lassan mindig, ha a lábához érek. Tudom, hogy muszáj, meg jót teszek neki, de azért fusztráló. Volt így más is? Mikor ült szabályosan? Tudtok más praktikát is esetleg? Köszönöm előre is!
Az én kisfiam is 9 hónapos kora körül ült fel magától, és akkor ő még nem is állt.
Aztán 13 hónaposan pedig már el is indult.
Szóval ne aggódj szerintem.
A két térd közé beülés gyilkolja a térdízületeket, ezért nem ajánlják a gyógytornászok. A Z ülés tehermentesíti őket.
kisfiam pár nappal 1 éves kora előtt ült fel, ő kicsit el volt maradva, tied nincs.
de még nem mászott
érdekekes, kislányom, 10 hós korában ült fel, akkor már mászott és mindketten 16 hósan kezdtek el lépegetni pár napja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!