Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Manuka mézet lehet 9 hónapos...

Manuka mézet lehet 9 hónapos babának adni?

Figyelt kérdés
2013. dec. 10. 14:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem tudom,milyen a manuka méz?De mézet nem szabad kapniuk,nem is tudom,kb.2-3 éves korig.Valamilyen betegséget lehet tőle kapni.Majd lesz,aki írja,h ő adott,nem lett tőle baja,de én inkább nem kockáztattam...
2013. dec. 10. 14:36
 2/4 anonim ***** válasza:
a manukamez.hu is feltünteti, hogy ne add 12 hònaposnàl fiatalabb babànak az is ott van mièrt ne...
2013. dec. 10. 14:43
 3/4 A kérdező kommentje:

Ok. köszi. Nem jött be vmiért az az oldal, azért kérdeztem itt. Akkor nem veszek. Azt tudtam, hogy a hagyományos mézeket nem lehet adni 2 évnél hamarabb, nem tudják még megemészteni.

Csak a kicsi fiam most annyira köhög, és vki ezt ajánlotta.

2013. dec. 10. 14:54
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem az emésztés miatt, botulizmust lehet tőle kapni. Méz helyett stevia, nádcukor, fruktóz, ha nem akarsz finomított cukrot adni neki.
2013. dec. 10. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!