Babád 8 hónapos korában megevett egy bêbiételes üveg (nyi) ennivalót egy étkezésre?
A kislányom 8 és fél hónapos, de csak fél üvegnyit eszik meg egy étkezésre és mellé még pogácsát, vagy kenyeret, ami éppen a kezében van. Majdnem 5 hós volt amikor elkezdtük a kóstolgatást, 6 és fél hónaposan már megevett egy üveggel, mostanára visszaesett.
Ez van nem tudok mit tenni, nem egy nagyétkű baba.
És akkor mi van, ha csak 3-szor eszik?
Ha neki ennyi az igénye, akkor minek tömöd?
Egyik gyerekemnek sem volt igénye a napi 5-szöri étkezésre, 8 hós korukban még inkább szoptak, mellette kb 2 max 3 étkezés volt, de még 1 éves korukban is csak napi 4-szer ettek.
Elkezdett mozogni, kúszni, mászni, állni? Mert akkor lehet emiatt nem érdekli az evés.
Az én 8 hónaposom simán megeszik egy 220 gros kaját. Én ezzel vagyok bajban, mert folyton tátja a száját, és hajlamos bukásig enni magát Még kísérletezek a megfelelő mennyiséggel.
Az enyém már egy éves is elmúlt, mire először megevett egy 165 grammos főzeléket.
Mondjuk ő még akkor sokat szopizott is, az evés nem volt az erőssége (de ettől függetlenül jó súlyban volt).
igen,kúszik,ül,àll... én is észre vettem,h.mióta ezeket csinàlja,azóta nem eszik.
azért preferàlnàm a napi 5x-i êtkezêst,mert îgy egészsêges.
nem tudom van e hasonló korú gyermeked... te a tiédet meg tudod etetni,ha nem éhes?
ha nem êhes,nem nyitja ki a szàjàt,ìgy nem is tudom tömni,de köszi a feltételezést.
egyébként mikor meglàtja a kajàt,sírva kúszik felêm,tehàt éhes. de kb. 5-10 kanàl és megunja...
vajaskenyérböl bezzeg 3 szelet belsejêt megeszi,de azzal nem etethetem folyton..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!