Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Másfél év körüli babák anyukái...

Másfél év körüli babák anyukái, ti hova teszitek idén a karácsonyfát?

Figyelt kérdés
Kisfiam mindent szétrombol mostanában,burogatja a székeket,lehúzza a terítőt az asztalról,a párnákat az ágyról,nap végére úgy fest a ház,mint egy háborús övezet. Fogalmam sincs,hogy hova tegyem a fát,nem akarom elzárni tőle,hogy tiltott dolog legyen,mert végülis az ő öröme a legfontosabb és tudom,hogy mennyire fog tetszeni neki,de nagyon félek,hogy egy pillanatra nem figyelünk majd,ő pedig magára rántja,vagy ráesik... Ti hogy oldjátok meg?
2013. dec. 6. 14:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szerintem ha engeded hogy kicsit megszúrják a tüskék, akkor nem akarja majd markolászni. Esetleg lehet neki adni pár díszt, ami nincs felakasztva, de ugyanolyan, mint ami fel van, és akkor megelégszik... Vagy nem. :) De egy próbát megér!
2013. dec. 6. 21:41
 12/13 anonim ***** válasza:
Nálunk már borította fel a 3 éves is a fát, aki alapjáraton megbízható, de ugye a fa nagyon csábító. Inkább legyen minden műanyag meg biztonságos. Nekem a földön biztonságosabb, mint egy asztalon, ahonnan a terítővel együtt leránthatja.
2013. dec. 7. 17:08
 13/13 anonim ***** válasza:

Tudom, kései a válaszom és okoskodni sem szeretnék, de egy ennyi idős gyereknek tudnia kell mit szabad és mit nem...

Nekünk tavaly (amikor mászott) és most is, hogy másfél éves volt karácsonykor, a nappaliban volt a 230 cm-s műfenyőnk.

Elmondtuk Neki, hogy ezt hozták az angyalkák, de nem szabad lehúzni, megrántani, a díszeket is csak nézzük, max simogatjuk és így is tett. :) Minden elől volt. Megtanulta, hogy nem húzzuk a függönyt, pedig földig ér, nem szedjük le a szárítóról a ruhákat, nem húzunk terítőt, stb, stb... Próbálkozott Ő is sok ilyesmivel, de következetességgel sikerült elérni, hogy maximálisan megbízható kislány legyen és nem kell semmit sem félteni Tőle...Azt is cukin mutatja és mondja, hogy neeeem nyúl a sütőhöz, mert meleg. Eszébe nem jutna mosószert enni, vagy ilyesmi. :)

Sok sikert Nektek is és utólag is boldog ünnepeket, újévet! :)

2014. jan. 20. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!