Anyukák ti milyen fajta köptető szirupot és orrsprét adtok gyermeketeknek be amikor beteg?
cebion, bérescsepp alapból
Nálunk két nap alatt gyógyul, de aza két nap az max gázon gyógyítás:
ilyenkor több cebion, köhögésre ha száraz akkor izlandi zuzmó, ha fel kellene szakadjon akkor ambroxol teva, ha felszakadt de liftezik benne le-fel és nem akar kiürül ni akkor paxirasol szirup.
stodalt én próbáltam, max a száraz köhögésre volt jó.
Orrba sterimar baby és nasivin sanft.
ja és a leghatékonyabb éjszakára a babyluuf balzsam a mellkasára&hátára (van aki be is dunsztolja, én nem). Rögtön másnapra felszakad.
Párásítok ezerrel, sósvizes lepedőt hagyok éjjel szárítón a szobájában.
Félóránként leszívom az orrát chicco szájjal szívóssal (igen, félóránként, ha nincs benne, akkor is és spray meg szívás vagy csak natúr szívás) orrát kenem vmi arckrémmel sűrűn.
meghülésre való gyenge teát iszik egész nap, ha hurutos akkor méz nélkül mert az csak visszatapasztaná és ebből teszek a fürdővízébe is, ami megmarad estére állott tea (rövid ideig fürdetem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!