Pelenkát egészségpénztárra hol lehetne venni? Az egészségpénztártnmár megkérdeztem a lehetőségről, de helyet még nem találtam
Figyelt kérdés
2013. dec. 4. 16:45
1/7 anonim válasza:
Bárhol megveheted. Kérni kell róla számlát és el tudod számolni.
2/7 anonim válasza:
Én is így szoktam. A számlát beküldöm, sose volt még vele gond. Popsitörlő is mehet, egyedül a pelenkázó alátétet nem fogadták el. Sőt, a tápszert is el szoktam számolni. (otp ep) Szerintem eg.kártyával max patikában fizethetsz.
3/7 anonim válasza:
Én gyógyszertárban vettem, mert nem akartam a számlával "időzni". A liberót például meg lehet vele venni. Meg szerintem más fajtát is. Kérdezd meg, biztosan tudják majd.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Ezek szerint a tescoban is lehet rá számlát kérni? Nagyon jó!
Kedves utolsó, eddig két patikát kérdeztem, egyikben sem lehetett még rendelni sem, Te hol veszed? Mi a pampers active babyt vesszük
2013. dec. 4. 21:25
5/7 anonim válasza:
A gyógyszertárban sokkal drágább a pelenka, popsitörlő meg a tápszer is. Én mindig kérek számlát akár drogériában akár nagyobb bevásárló központban veszem meg a dolgokat. Beküldöm az egészségpénztárnak postán a számlát, kb. 2 hét múlva kiutalják az összeget.
6/7 anonim válasza:
Persze, lehet a tescoban is. Én majdnem mindig a dm-ben vásárolok, kuponnal, külön számláztatom ezeket a tételeket, ha pár összejött, akkor postázok. Nálunk is kb 2 hét, mire pénz jön.
7/7 anonim válasza:
a Gyöngy patikában vettem párszor, rendeltem, és olcsóbb volt, mint a bevásárlóközpontokban... de ez jópár hónapja volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!