Ez hogy lehet? Összement a gyerek?
Figyelt kérdés
Gyerekem 59cm-el született többször is mérték kórházban. Ma 6 hetes meg mértem és 56cm. Ez hogy lehetséges? ???????2013. dec. 4. 16:44
11/16 anonim válasza:
Pontosan, ahogy 10. írta. Mi le szoktunk mérni a kórházi módszerrel (férjem kifigyelte) is a gyerekeket. Nekem az ad összehasonlítást. Mindig van 3-4 cm különbség (főleg egy nagyobb gyereknél) a védőnő tolómérőjéhez képest.
12/16 anonim válasza:
Lanyoma 52 cm született. Amikor hazahoztuk mar "csak" 50cm volt.
1 ho,após statuszon nem tudom mit mert az akkori belyettesitos vedono, de 64 cm-nek merte. Bárhogy nézem, szinte lehetetlen volt mar akkor is (es most is), hogy egy ho,ap alatt tobb, mint 10 cm-t nőjön a gyerek.
Ha csak nem kosarasnak szánta a jo isten. Bar, most 2,5evesen epp hogy 90 centi :D
13/16 anonim válasza:
Teljesen normális, hogy kisebbet mérsz. Szülésnél minden hajlatot mérnek, és van kb. 6-8 cm különbség. Nyugi nem ment össze a babád :-)
14/16 anonim válasza:
ÉN gyerekem is 59cm-vel született, 1hósan 56, 2hósan 59cm volt!! :))
Máshogy mérik őket - ennyi.
ÉN otthon megmértem a fiunkat, mikor hazaértünk a kórházból és úgy 52cm volt. Ezt vettem alapul, és tudtam, hogy nemhogy "összement", hanem még nőtt is 1hónap alatt!!!
:))
15/16 A kérdező kommentje:
Értem :-)
2013. dec. 4. 21:18
16/16 anonim válasza:
Nekünk szerencsére jól mérték a kórházban :) 52cm-rel született 1 hónaposan 55cm volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!