4 hónapos kisfiammal elmehetünk pár napra baba barát szállodába?
Welness hétvégére gondoltam. Csak nem tudom,hogy mennyire tolerálják hogyha sírdogál egy baba. Iletve hogyhan tudom neki felforralni a vizet teának ,hogy lehet megoldani a fürdetést meg ilyenekre gondolok.
Hogyha voltatok már ilyen helyen pici babával örülnék hogyha leírnátok a tapasztalataitokat.
Igen! A 4. oltás után lehet menni bátran. Mi is akkor mennénk a Kolpingba Alsópáhiba. Ott vannak már egész pici babák és a bababarát hotel azért bababarát, mert ott sok kisgyerek van, másé is sírhat, nemcsak a tiéd :)
Vízforralót kérhetsz, kiskádat kérhetsz, vagy akkor 2 este csap alatt mosdatod.. A kórházban is így fürdetnek... :) De adnak ezt is azt is, ilyenekkel felszereltek a bababarát szállodák szobái.
kellemes pihenést!
szia
mi is voltunk-kb3 hónapos volt a fiam.sima szálloda volt-ágyat adtak-kádban fürdettük-mindenképp tájékozódj a lehetőségekről.mondjuk,mi vittük a nagyit:-)))-igy ő vigyázott mikor mi pl.szaunáztunk.szerintem nem feltétlenül kell abba a szállodába-elég húzós-és egy babát mindenhol mosolyogva fogadnak.mondjuk-én éjjel megetettem,h ne hangoskodjon.sétáljatok nagyokat-és ha a szokásos napirend megvan,nem lehet gáz.max előbb vacsiztok-és este nincs buli.
jó nyaralást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!