Ez a 2 dolog hogy jön össze?
Figyelt kérdés
15 hónapos a fiunk, napi 5x eszik egy nap. A reggeli és vacsora tápszer. Délelőtt egy vajas kenyeret szokott enni felvágottal és sajttal. Vagy gyümölcsös bébiételt. Ebédre főzelék, ha olyat főztem akkor levesből zöldségek vagy csirke husi. De legtöbbször üvegeset eszik. Mindig olyat veszek neki amiben van egy kis plusz, pl gyümölcsösből müzliset, főzelékből gesztenyéset, kukoricásat, stb. Viszont a férjem emiatt neheztel rám hogy konzerves kaját eszik. Ő pedig minden nap ad a fiunknak csokit, üdítőt. Nem értem a gondolkodás módját. Szerinte a csokitól meg ezektől a szroktól nem lesz baja, de az üveges kajáz az ördög találta ki. Érti ezt valaki?2013. dec. 1. 11:17
11/11 anonim válasza:
5ös vagyok...szeretem a tapasztalataimat ill. tanácsaimat megosztani olyannal, akit érdekel a téma :)
De nem értem azt aki nem ért egyet a más véleményével, miért pontozzák le...No mindegy végülis nem emiatt járok fel, csak ilyenkor érdekel mi az oka :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!