Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák! Mit tesztek 1 év...

Anyukák! Mit tesztek 1 év körüli kisfiatok mikulás csomagjába?

Figyelt kérdés

2013. nov. 29. 13:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Tavaly mikuláskor 10 hónapos volt a kisfiam, kisebb játékokat kapott. Persze, hogy még nem érti, de szerintem ha szokást szeretnénk ebből csinálni, akkor valahol el kell kezdeni. Karácsonyra, és szülinapra is kapott ajándékot. Ahol nagyobb tesó van, ott főleg fontos szerintem, hogy a kicsit ne hagyjuk ki az ilyesmiből, mert ha a kicsi nem kapna semmit, akkor a nagytesónak ez esetleg úgy jöhetne le, hogy csak ő a fontos, a kicsi nem érdemel ajándékot.

Idén egyébként a 22 hónapos kisfiam egy összerakható favonatot és építőkockákat kap mikulásra. (édesség nálunk nem szokás)

2013. nov. 30. 03:55
 12/12 anonim ***** válasza:
57%
itt divat a lepontozás-én is csak azért teszek bele,mert a tesó csodálkozna,ha a baba kiscipőjében nem lenne semmi.egy pici babakeksz lesz-4hónaposnak
2013. nov. 30. 09:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!