Tényleg hiszti lenne? A 3 hónapos kislányom kb 1 hete nagyon sírt és mikor letettem a pelenkázóra felhúzta a két kis kezét, ökölbe szorította és megdermedt! Nézett előre és egy kicsit hunyorított!
Ez a doki normális???
3 hónapos csecsemő még nem hisztizik!
Olyan volt a babád, hogy sírt és vörösödött az arca és akkor volt olyan érzésed, hogy nem vesz levegőt?
Szerintem nem epilepszia, hanem szimplán más baja volt amit nem találtál ki és nagyon belemélyült a sírásba. Mind a két gyerekemnél volt már ilyen sírás. Azt kellene kideríteni elsőkörben miért van. Nem hasfájós véletlenül?
3 hónapos baba csak akkor sír, ha valami baja van.
Én elvinném neurológiára, az a biztos.
A dokid lehet hogy meg akart óvni egy esetleges tévedés gondolatától is, talán van tapasztalata túlzottan aggodalmas szülőkkel.
Nekem az az elvem, hogy egy szülő szokta leginkább érezni, ha valami "nem stimmel".
És nem biztos, hogy epilepszia, szerintem ezért is fontos orvoshoz menni, hogy az ember mielőbb tudja, hogy mi van, és ne bizonytalankodjon hosszú ideig, meg aggódjon, meg elképzeljen olyasmit is (az internet ilyen szempontból rossz is lehet), ami nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!