1 éves kislányom 8500 g és 73 cm. Tényleg olyan picike?
Figyelt kérdés
3 kilóval és 50 cm-el született. Sokan mondják, hogy pici. Egyébként én is alacsony termetű vagyok (160 cm), de az apja magas. Lehet, hogy rám ütött?
A ti babátok mekkora volt 1 évesen?
2013. nov. 28. 09:32
11/12 anonim válasza:
Az én lányom 10,5 kg és 84 cm volt 1 évesen, a védőnő csak nézett nagyot, hogy jó nagy. Eltelt 3 hónap és most 10300 g és 85,5 cm, szóval kicsit fogyott, egy picit nőtt, ő lelassult. szerintem sem túl magas a lányod, de a kilójához pont jó és ha hónapról hónaprra fejlődik, tuti nem lehet baj.
12/12 anonim válasza:
Lányom 2670 grammal, és 47 cm-el született. 1 évesen 9750 gr, és 75 cm volt. Szerintem ilyenkor még nem lehet megmondani, hogy kinek a magasságát örökölte. Én a 73 centit nem mondanám picinek, egy kislánynál teljesen normális méret!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!