Jumperoo helyett többfunkciós bébikomp?
Jumperoo-t szeretnék fiamnak karácsonyra, de nem találok számomra megfizethető áron (vagy hamar elkel).
Most találtam többfunkciós bébikompot, amit lehet ugrálóként használni. (Bébikompot amúgy nem szeretnék neki.)
Szerintetek? Esetleg akinek volt?
Mennyi idős a gyereked?
Én ezeknek nem látom sok értelmét.
Most 7 hónapos, és a kezemben már nagyon "ugrál" (folyamatosan). Ugráló hintát azért nem akarok, mert nem bízok az ajtófélfában, hogy bírná a kiképzést.
Mindenkitől azt hallom, hogy imádják a babák, és erősíti a lábait is.
Én nem vennék/tem ilyet a gyerekemnek, az tuti. Letettem a földre, hagy mocorogjon. Volt egy pihi fotelje is, aminek a vázára tépőzáras állatok voltak akasztva. Amikor már olyan kedve volt, abban "tornázott". Meg volt a rugózása, a lábaival rugdosta azokat az állatokat, tökéletes volt.
Természetesen nem akarlak lebeszélni, vagy kioktatni, csupán a véleményemet írtam le!
Köszönöm a válaszaitokat, de nem én adom ki a pénzt, ajándékba kapná, és szerintem nagyon jó lenne neki. Földön mászik már, de ebben tudna ugrálni.
Esetleg akinek volt jumperoo-ja?
Ha azért szeretnél ilyesmit venni, hogy ugráljon a gyerkőc, én az Adamo-féle hintákat ajánlom. Egyrészt egészséges tartást biztosít, másrészt pici kortól sokáig lehet használni. Kis helyen elfér, hordozhatod, a lakásban bárhova felszerelheted (ajtófélfa, mennyezet).
Nekünk egy ABC Twister hintánk volt. A kialakítása szerintem elég kényelmetlen, főleg nagyobb gyereknek, nem igazán jó, ahogy a lába között tartja az anyag. Amúgy az ajtófélfánk eddig bírta a 13 kg-ot.
Sem a jumperoot, sem ezeket a kompokat nem venném meg soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!