Mi történt 1 évesemmel, miért változott meg?
13 hónapos kisfiam,kb 2-3 hete megváltozott. Eddig sem volt egy nyugodt gyerek, de most... Onnantól, hogy reggel felébred, az esti alvásig hisztizik. Folyamatosan rajtam akar csüngeni, mindig az kell amit nem szabad, ha nem kapja meg ordít, ha valami nem úgy van ahogy ő akarja ordít, ha valami nem sikerül neki ordít, ha nem veszem fel abban a másodpercben mikor akarja ,ordít.... még sorolhatnám. Már sehova nem tudunk elmenni mert olyan hisztit csinál, hogy mindenki csak les, hogy mi lett ezzel a gyerekkel. Régebben is hisztis volt, de akkor legalább a nap nagy részében jó jókedve volt, most úgy érzem, hogy nincs egy jó napja, mindig rosszkedvű, reggeltől estig, hiszti és anyán csüngés..
Nagyon fárasztó.
Mi lehet ez, és meddig tart?
Addig tart, ameddig hagyod. Ha hisztizik, nem kell vele törődni. Ne vedd fel, ne könyörögj neki. Tégy úgy,mint aki nincs is ott és meg sem hallja a hisztijét. Pár nap, vagy egy hét múlva abba hagyja, ha rájön, hogy nem az történik, amit ő akar.
Vagy még rosszabb lesz.
Az első válaszolónak igaza van... A kislányom 14 hónapos és nála is kezdődtek ezek és megpróbáltam nyugodtan, nem foglalkozni vele. Amint érezte, hogy egy icipicit is ingerültebb vagyok, rátett még két lapáttal. :)
Tudom, hogy nehéz nekik ellenállni, de úgy veszem észre, hogy a kislányom is sokkal jobban érzi magát így, hogy nem pazarolja az energiáit felesleges hisztikre. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!