Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi történt 1 évesemmel, miért...

Mi történt 1 évesemmel, miért változott meg?

Figyelt kérdés

13 hónapos kisfiam,kb 2-3 hete megváltozott. Eddig sem volt egy nyugodt gyerek, de most... Onnantól, hogy reggel felébred, az esti alvásig hisztizik. Folyamatosan rajtam akar csüngeni, mindig az kell amit nem szabad, ha nem kapja meg ordít, ha valami nem úgy van ahogy ő akarja ordít, ha valami nem sikerül neki ordít, ha nem veszem fel abban a másodpercben mikor akarja ,ordít.... még sorolhatnám. Már sehova nem tudunk elmenni mert olyan hisztit csinál, hogy mindenki csak les, hogy mi lett ezzel a gyerekkel. Régebben is hisztis volt, de akkor legalább a nap nagy részében jó jókedve volt, most úgy érzem, hogy nincs egy jó napja, mindig rosszkedvű, reggeltől estig, hiszti és anyán csüngés..

Nagyon fárasztó.

Mi lehet ez, és meddig tart?

2013. nov. 27. 07:48
 1/5 anonim ***** válasza:
28%

Addig tart, ameddig hagyod. Ha hisztizik, nem kell vele törődni. Ne vedd fel, ne könyörögj neki. Tégy úgy,mint aki nincs is ott és meg sem hallja a hisztijét. Pár nap, vagy egy hét múlva abba hagyja, ha rájön, hogy nem az történik, amit ő akar.

Vagy még rosszabb lesz.

2013. nov. 27. 07:56
 2/5 anonim ***** válasza:

Az első válaszolónak igaza van... A kislányom 14 hónapos és nála is kezdődtek ezek és megpróbáltam nyugodtan, nem foglalkozni vele. Amint érezte, hogy egy icipicit is ingerültebb vagyok, rátett még két lapáttal. :)

Tudom, hogy nehéz nekik ellenállni, de úgy veszem észre, hogy a kislányom is sokkal jobban érzi magát így, hogy nem pazarolja az energiáit felesleges hisztikre. :)

2013. nov. 27. 08:19
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem feltétlen ameddig hagyod.Nekem is 12 hónaposan kezdte ezt az állandó hisztit és vergődést.Én régebben se,most se vettem fel állandóan,nem is figyelek rá ha szenved.Sőt ha nyávogott,ment a kiságyba,ahol meg érdekes módon el volt.Most kibújt egy foga,és abbahagyta a hisztit.De már lassan 14hónapos...De megfigyeltem,hogy az zavarja ha gép elött ülök.Ha fekszem az ágyban és úgy nem őt szórakoztatom,akkor nincs baja.DE ha ide merek ülni,már tépi a nadrágom,pattog a fenekén vagy hasán,beleveri a földbe a fejét.Nem kell felkapkodni meg figyelni rá és idővel ráun,hogy nem ér el vele semmit.Lehet ,hogy 1hét,lehet hogy 2 hónap.Attól függ mennyire kitartó a kicsi és te is.
2013. nov. 27. 08:30
 4/5 A kérdező kommentje:
Igazatok van, de azt nem írtam le, hogy nincs kézben egész nap, rács van a gyerekszoba ajtón, és ha főzök, vagy ilyesmit csinálok, akkor bent van és ordít. És nem hagyja abba, hányásig jut, utána órákig megvigasztalhatatlan. Még mielőtt azt mondanátok, miért nem viszem a konyhába edényekkel játszani, azért mert nem érdekli, hiába teszel elé bármit, ha engem lát csak azt akarja hogy vegyem fel, vagy ép a gáztűzhely gombjait tekergeti... Sosem volt kézhez szoktatva, általában nem is igényelte, hogy őt dajkálgassák. 9 hónaposan elindult, azóta akkor se lehetett dajkálni ha akartad volna.. :) De ez amit most csinál, komolyan , mintha mindig rossz kedve lenne.
2013. nov. 27. 08:34
 5/5 A kérdező kommentje:
Kedves 3-s! Most én is csak azért ülök itt, mert még alszik, bár ez is ritka hogy eddig. A gép az nálunk is mumus... :)
2013. nov. 27. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!