Úristen! Most mi lesz?
Figyelt kérdés
beadatam a Meningitec injekciót a kislányomnak, de nem tároltuk hűtőben. Nem tudtam, a betegtájékoztatót meg el sem olvastam, annyira felelőtlennek érzem magam. :-( Mi lesz ennek a következménye? Normális válaszokat várok. 23-24 fokban volt. :-( És most tettek fel egy kérdést itt ezzel kapcsolatban és most megillyedtem egy kicsit, hogy újat kellett volna venni.2013. nov. 25. 19:59
11/12 A kérdező kommentje:
Beszéltem a gyerekorvossal, azt mondta hogy a legnagyobb baj ebből az lehet hogy nem hat az injekció. Beadni mégegyszer nem lehet. De majd utánaolvas hogy szobahőmérsékleten meddig áll el. Azt mondja Nekem hogy ezért szokták mondani az anyukáknak hogy hagyják a patikába csak éppen nekem felejtették el mondani. sem Ő sem a Patikus nem mondta hogy hűtőben kell tárolni. :-( Egész este alig tudtam miatta aludni. Köszönöm a válaszokat ha itt nem olvasgatok akkor ez sem derül ki.
2013. nov. 26. 08:49
12/12 anonim válasza:
EGyébként ebben igaza van, hogy a patikában szokták tartatni az anyukákkal, nekem mind a három gyerekem úgy volt ezzel beoltva, hogy mikor a tanácsadásra mentem, akkor adták a kezembe a receptet, és a rendelő melletti gyógyszertárban kiváltottam, és már adták is be nekik.
Azért jó felelőtlen volt a gyógyszerész, hogy nem szólt!
:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!