Állványos játszószőnyeget mikortól "értékeli", élvezi a baba? 3-4 hónapos kortól esetleg korábban is már?
Figyelt kérdés
2009. nov. 20. 15:42
1/6 anonim válasza:
Az én lányom 4 hónapos,2 hónapos kora óta meg van a szőnyeg,de csak mostanában kezdte élvezni.Most már nyúl a játékok után,megfogja őket.Néha órákig is el van a szőnyegén.
2/6 anonim válasza:
Mi a kislányomnak 2 hónaposan vettük most 3,5 hónapos és mostmár élvezi igazán:)
3/6 anonim válasza:
Ezt pontosan nem lehet tudni, hogy a babának mi jelent "élvezetet", legalábbis az elején... Nekünk nagy tesótól meg volt a szőnyeg, így a kicsit már egy hónaposan betettem néha. Igaz, csak nézegetett, de talán élvezte, nem tudom... :o) Szerintem be lehet tenni, aztán majd meglátod. Jó játszást!
4/6 anonim válasza:
Mi nagyon korán megvettük, néha beletettem, de nem nagyon kötötte le. Holnap lesz 11 hetes és ma betettem, mostmár körbenézett rajta, tetszett neki, hogy csörög a bari, ahogy csörgettem. De még mindig csak max 10 percig köti le. Ellentétben az ágyán lévő körforgóval, amit viszont mostmár fél óráig is bámul és dumál neki, kacarászik.
5/6 anonim válasza:
Szia.Mi 2 hósan vettük neki,3.5hósan kezdett vele játszani.Most 4hós1hetes,már nagyon elvan benne:)gügyög,kacag,a játékoknak.
6/6 anonim válasza:
A lányom 5 hónapos korától szereti de nagyon, azelőtt nem érdekelte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!