"Szutyejev vidám meséi", való 3 éves gyermeknek, vagy inkább már kinőtte?
Figyelt kérdés
Ha esetleg van valami jó ötlet mesekönyv terén akkor szívesen várom a válaszokat.(Bartos Erika könyveink megvannak)Karácsonyra szeretném venni a lányomnak.2013. nov. 25. 17:08
1/5 anonim válasza:
Hú, ez nagyon jó kis mesekönyv! Nem nőtte ki, nekem februárban lesz 3 éves a lányom, nyáron kapta, és nagyon szeretjük! Van benne olyan mese, ami elég "egyszerű", de van ami még "sok" neki. Nekem is ez volt a kedvenc kiskoromban.
2/5 anonim válasza:
Az az egyik legjobb most neki!:))
3/5 anonim válasza:
Dehogy nőtte ki.
Nekem is kedvencem volt ovis koromban, nagyon jó kis könyv.
Kippkopp könyveket szeretik még nagyon az ovisok, pont tegnap beszélgettem könyvekről anyukámmal, aki óvónő....
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,nem tudom megnézni a könyvet(ezért kérdeztem) mert külföldön élünk és szeretném kihozatni karácsonyra.
2013. nov. 25. 19:15
5/5 anonim válasza:
Jó választás! nagyon kedves és neki való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!