8 hós lányom nagyon sokat áll napközben a járókába kapaszkodva néhány napja. Szerintetek kellene már egy kemény talpú cipő?
Bocs az OFF-ért
Lányom 8 hónapos múlt és már mászik 1hónapja, a lakásban, mostanában kijön utánam a konyhába és nem tudom , mit adjak a lábára.
Ha valahova odér, feláll, a parketta csúszik kő szinté, ráadásul hideg.
A szobában már sokszor koppant a feje, de amióta kikommandózik a konyhába, nem akarom, hogy a kövön is koppanjon annyiszor.
Mert a zokni, tutyi csúszik.
Bocsi az offért.
Nekem azt mondták, hogy amikor már stabilan megy, csak akkor adjak rá rendes cipőt, és akkor is csak utcára. Lakásba nem kell. Én így csináltam. Eleinte csetlett-botlott a cipőben, de 1-2 hét alatt gyönörűen megtanult abban is menni.
Off-os válaszoló-kérdezőnek: Lehet kapni nagyon sok boltban olyan meleg zoknit, aminek az egész talpa csúszásgátlós. Én a Humanicban vettem, de láttam Deichmannban és Kikben is. A Brendont nem is említem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!