Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi idősen hagyhatom...

Mennyi idősen hagyhatom otthon a picit?

Figyelt kérdés
Most 3 hetes a babám,még nem akarom az Anyukámra hagyni,de szeretném tudni,hogy mikor tehetem ezt meg,hogy a picurkának se legyen rossz.
2008. júl. 10. 21:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Igen tejci pelus meg ami kell es anyukadra hagyhatod.Sokaig ugysem fogod,mert hianyozni fog.De biztos jo lenne kikapcsolodnod,fodrasz,kozmetika,masszazs,SZERINTEM EZ MEG NEM BUN!!ETTOL MEG SZERETI AZ ANYA A BABAJAT!!Nekem 5hetes mindjart,kulfoldon elek,ferjem reggel megy keso du. jon.Meg ra sem tudom hagyni.1szer volt 10 perc vasarlas,amugy egyutt megyunk.Es igen EN IS VAGYOM RA HOGY LEGYEN FRIZURAM STB!Majd idovel.De szeretnek tetszeni aferjemnek en is.Persze o mondja hogy szep vagyok,de azert en tudom milyen frizuraval stb-vel egy no!DE!Aug megyunk haza es mar bejelentkeztem a fodraszhoz,es nem hiszem hogy bun.Sot!Szept.nyelv suliba kell mennem hetente 1szer vallaltam be par ora,es bizony mar terhessegem alatt gondoltam ra hogy fogom apaval hagyni.Szerintem ez felelossegteljes gondolkodas csak szamomrol!Persze mondtam le dolgokrol.Edzeni jarni egy darabig nem fogok,vettem szobabicot,tornakazit,igy vele lehet.szerintem jo hogy gondolkozol rajta,nem egyszeruen lerakod anyukadnal,es kesz.;-)
2008. júl. 11. 13:39
 12/15 anonim ***** válasza:
Hogy képzeled nem csak anya szeretnél lenni hanem nő is? Igazad van és ha te ettől jobban érzed magad menj el nyugodtan pl fodrászhoz ( csak ne változtass nagyot a frizurán, mert észreveszi a pici is). Legyél nő addig anyukád tud rá vigyázni. A mésik meg az,hogy ha te jobban érzed magad akkor a pici is észre veszi és nyugodtabb ő is. Az nem bűn ha nem csak lerongyolódott lestrapált anyák vagyunk. lehetünk csinosak is:))))
2008. júl. 11. 14:04
 13/15 anonim ***** válasza:
0%

Én az 5. válaszoló vagyok.

Nem vagyok lestrapált, sőőt:)

Csak igény szerint szoptatok, ezt vállaltam, ebbe nem fér bele a fodrász egyedül...

2008. júl. 11. 15:17
 14/15 anonim ***** válasza:
5.válaszolónak. Az igény szerinti szoptatás erre nem magyarázat. Le lehet fejni a tejet. Persze nem célom vitázni, végül is úgy csinálod ahogy jónak látod, csak azért, mert más nem így gondolja, nem kell lenézni a másikat. Fogadd el te is, hogy más másképp csinálja.
2008. júl. 11. 15:21
 15/15 anonim ***** válasza:
Annyit még hogy én csak most olvastam a kérdést, apuka is jó ha van a gyerekkel és tud vele mindent meg az a gyereknek is jó,én 2 hete voltam itthon akkor volt 1 hósan mikor elmentem pár órára.4 és fél hós nayuka
2009. aug. 6. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!