Milyen kategóriájú (0-18kg,9-25kg. stb. ) és márkájú autósülésetek van? Meg vagy vele elégedve? Mekkora a babád?
Nekünk 0-18-as Concord Ultimaxunk van, amiről ódákat zengett mindenki (ezért is vettünk ilyet), de én csalódtam benne.
Mondjuk a kocsiba nagyon fixen be lehet kötni, az biztos (az előző ülésünk nagyon mozgott bekötve, ezért vettük ezt használtan).
Viszont tök nehéz meghúzni az övet, hogy elég szoros legyen, ha be van öltöztetve a gyerek alig fér bele még a legjobban kiengedett állapotában is, viszont nyáron még a legkisebből is ki tudott bújni.
Szóval valahogy nem nekünk találták ki, nekünk nem vált be (2 éves a kisfiam, 13,6 kg).
Én is filózok, hogy milyen legyen majd a következő.
Touragoo 9-25 kg ülésünk van. nagyon meg vagyok vele elégedve, szereti a fiam is. Jól kilát, stabil az autóban, dönthető, és nagyon kellemes tapintású a huzata.
Ja, és 22 hónapos a fiam, de 18 kg!
4.vok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!