Nektek melyik fiú, illetve lány név tetszik legjobban a felsoroltak közül?
Adél, Adrienn, Alexa, Bella, Darinka, Hajnalka, Jázmin, Janka, Kira, Lana, Lili, Míra, Natasa, Szofi, Zselyke
illetve
Ádám, Bence, Benjámin, Dániel, Marcell, Zsombor
Tudom, hogy a lánynév nagyon sok, ezért is szeretném, ha ti is elmondanátok a véleményeteket. (a vezetéknév Szilágyi)
Előre is köszi :) 8hkm
Adrienn,Alexa,Lili
Ádám,Dániel
Hehe mi is szilágyik vagyunk és Lilien a lányunk.De nekünk még ötletnek voltak:Aida,Henrietta,Anna,Lea,Lia,Tamás.
Párom régebben Ádámot akart ha fia lesz,de mivel nekem mindkét exem Ádám,így elvetette.De lány lett végülis,szóval nem volt gond.Fiú névvel nekem is gondok voltak,Dániel tetszene még a tietek közül,de öcsém az,így nem lett volna az.
Koszi minden-normalis-valaszt. :)
A fiunevekben vagyunk gondban, van sok, ami tetszik (pl. Mark, David, Richard, Gergely, stb.) de valamelyik kozeli baratunknak kivetel nelkul ez a neve. Tetszett meg a Kristof is, de -mint ahogyan egy kedves valaszolo is irta- Kristof volt az exem, szoval ezt legfokepp a parom kihuzta. :D A Vincevel ugyanez a helyzet.
Viszont ami nekem nagyon tetszik, a Marcell, orulok, hogy sok mindenkinek elnyerte a tetszeset.
De azthiszem, ket nevet szeretnenk.....
Lanynal az Alexa a Lana es a Natasa a harom favorit, majd elvalik :)
Én a Szilágyi Alexát választanám, az nagyon tetszik! :)
Fiúnevek annyira nem jönnek be, talán még a Marcell, de inkább Szilágyi Márton-t adnék.
Gratulálok a bébihez!!
A kedvenc lánynevem az Adrienn, szóval ez adott. A felsoroltakból még az Adél, talán a Kira tetszik még.
A fiúnevekből a Dánielt választanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!