Baby overált, mi alapján választotok?
Egyberészes praktikusabb mert nem kell figyelni rá, hogy ki lóg-e a dereka és tényleg tanácsosabb 1-2 számmal nagyobbat venni. Hogy milyen színű, rád bízom :) Ami tetszik :)
Vásárláskor csak arra kell figyelni, hogy jó minőségű legyen.
Mennyi idős a baba? Ha 1 év alatti, akkor bizony 2 méretet is nől a télen minimum. Nekik az egyrészes, cipzáros, kapucnis a legpraktikusabb. Ha 1 év feletti, pl a fiam 1 éves, akkor elég az egy számmal nagyobb, mert lógna csak rajta, jövőre meg pont kinőné. Nekik, akik már futkosnak, pakolnak, praktikusabb a kertésznadrág-kabát összeállítás, mert könnyebbem tud benne mozogni, mint az egyrészesben és ha bementek valahová /pl boltba, postára, autóba stb. / 1-2 percre, le tudod venni a kabátot és nem melegszik rá.
A színe? Hát a pink kivételével szeritnem tökmind1.
Amit én figyeltem még, hogy legyen kapucnija és ne legyen túl "műanyag", mert abba könnyen beleizzad, ha nem szellőzik. Nagyon jó, ha a csukló és bokarésznél van egy külön, gumírozott rész, hogy ne menjen be a hideg. Állónyak szintén előny.
Üdv.
Így van, ha nem végig czippzáros, használhatatlan! Mi most vettünk másikat!
( és tök jó, hogy vannak olyan hozzászólók mint a 23:04-es, midnen fontos szempontot leír... :-)
Köszönöm a sok segítséget! Ma voltunk vásárólni és felpróbáltuk az egyrészest és a kétrészest is. A kantáros mellett döntöttünk, mert jobban állt a babának.
7,5 hónapos és több mint 11kg ,úgyhogy a 92-98- as méret volt a megfelelő. Astyban vettük Disney narancssárga/drapp és tigris van rajta. Hát nem gondoltam, hogy ilyen drágák az overálok!!! Mégegyszer köszi a segítséget mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!