Szerintetek Máté tényleg nagyon lányos? Mindenki azt mondja rá, hogy csupa lány, pedig szerintem nem.
Jelentettem azt a válaszolót, aki feltette a kérdező gyerekének a képét a facebookra.
Eredetileg nem is akartam válaszolni a kérdésre, mert tök mindegy, hogy mit írok, állandóan lepontoznak, ezért mostanában inkább csak olvasgatni szoktam, de a válaszoló bicskanyitogató stílusa miatt jelentettem a modinak. Különben ilyet sem szoktam csinálni.
Hogy a kérdésre is válaszoljak, nagyon szép kisfiú.
én nem is értem. miért jó neked, hogy feltetted facere egy csupasz baba képét? milyen hasznod származik belőle? vagy a kérdezőt ez milyen mértékben károsítja? azon kívül, h. tudod a keresztnevét, smmi mást nem tudsz róla, tehát érdemben kárt ezzel nem okoztál senkinek.
világosítsatok már fel! engem nem hatna meg, ha valaki feltenné a gyerekem képét a netre.... vagy ezzel árthatnak nekünk valamiképp?? ?
kedves kérdező, hogy ne csak téged bacgassanak:
igen, nagyon büszke anyuka vagyok, igen, most dicsekszem, kérésre pucérképet is töltök fel, és bárki csinálhat facebook profilt ennek a gyönyörűségnek! :D :D :D
Hajrá 30-as, tölts fel te is teljesen pucér képet a lányodról, hagy csorgassuk a nyálunkat!!
Nem normális anyukák...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!