Kicsit indiszkrét kérdés, de: Mennyi pénzből éltek havonta fizetéseket, támogatásokat, cafeteriát is beleszámítva?
Hol vásároltok élelmiszert/ruhát? Mindent meg tudtok adni a gyermekednek/gyermekeidnek?
Tényleg elnézést a kérdésért, de azt hiszem egy anonim fórumon belefér.
Havi 550 ezer forintból élünk. Két 3 év alatti gyerekünk van, még gyed-en vagyok. Háztörlesztés havi 150.000 ft, de pár hónap és lejár:)
Auchan, tesco, Lidl, ahol vásarolunk. Ruhák F&F, bár a férjem drágább ruhákat vesz, de ritkán. A gyerekeknek fóleg Tescoban vásárolok ruhát, de sokat kapunk ismerósöktól. Webáruházakban is sokat vásárolok.
Szerencsére minden t meg tudunk adni a gyerekeinknek, van 2 autónk, igy kónnyeben kimozdulok én is.
Sajnos a spórolással hadilábon állunk, van tartalékunk, de lehetne tóbb is. A férjem múszaki ember, ezért a múszaki dolgokra nem sajnálja a pénzt( mondjuk ránk se)
Ketten, plusz egy cica 160-190 ezer forintból.
Nem tudom mi lenne, ha gyermekünk is lenne, mert így is nehéz kijönni ennyi pénzből. Mindenünk megvan, ruhát turiból, outletből veszünk, cipő-kabát kivétellel, abból megvesszük a drágábbat is. Élelmiszert Auchanben, Tescoban vásárolunk általában.
Én havi 800 at keresek rendszergazdaként.
Cafeteria havi 30 ezer és bejarasi tamogatas.
Egy fillert nem sporolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!