Anyukák a kávézóban, a babáik meg a kávézó előtti parkban? Ez normális?
Figyelt kérdés
Sétáltunk a babámmal és a kávézó előtti téren orr volt 2 babakocsi, benne aludtak a kisbabák. Néztem, hogy vajon a szülők hol lehetnek...hát benn kávézgattak a kávézóban, nevetgélve...
Ez most normális? Vagy csak nekem szúrt szemet? Még az ajtó sem volt nyitva és nem is 2 méterre voltak a babák, hanem minimum 5 méterre...
2013. nov. 20. 11:18
1/6 anonim válasza:
Hát ha így volt az szomorú, én biztos nem hagynám kint a babám, még akkor sem, ha nyitva lenne az ajtó és rálátnék.
2/6 anonim válasza:
Miért nem csatlakozol? Hátha megérted őket. :)
Szerintem minimum a kávézó előtti részre kellene letelepedniük, ha már nem bírják ki, mellettük a babákkal...
3/6 anonim válasza:
Nem normális dolog hogy a kicsiket egyedül hadják! Felelőtlenek!
4/6 anonim válasza:
Én fél percre nem hagyom az utcán magára,egy bolt elött sem,sőt sehol.
6/6 anonim válasza:
Az szép... elég nagy felelőtlenség, nem egy és nem is kettő olyan hírt hallottunk már hogy gyerekeket raboltak el. Mire kikapja a babakocsiból a gyereket és mire az anyukák észreveszik már bottal üthetik a nyomukat. Egy életre megtanulják, hogy hogyan kell 'vigyázni' egy gyerekre. Én soha nem hagyom kint a babámat, pedig falun élek és mindenki ismer mindenkit szinte. ÁÁÁ nagy felelőtlenség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!