Mennyi tejet és tejterméket kapnak napközben még többször szoptatott gyermekeitek az anyatejen kívül?
Figyelt kérdés
Az egy év körüli illetve annál idősebb gyerekekre gondolok.2013. nov. 18. 10:48
2/6 A kérdező kommentje:
Tejterméket sem?
2013. nov. 18. 10:53
3/6 anonim válasza:
Napi 1tejszelet, vagy túrórudi
Napi 1 Milli krémtúró, vagy 2 danonino, vagy 1 kekszes görög joghurt
Trapista, vagy eidami, vagy füstölt sajt pici kockákra vágva, imádja
Reggel vagy este vajkrémmel, medve sajttal, vag teavajjal kenem meg a szendvicsét
Napi 2x kap tejterméket ami egy egy étkezés
Azért mert szopizik, adok!
Ha valaki tápszeres, az is kap a tápon felül tejterméket
4/6 A kérdező kommentje:
Igen,pont ezért kérdezem.Én is hasonlóan adok tejterméket,3-4szer szopik még az egy éves kislányom nappal,plusz éjszaka is.Lassan be szeretném vezetni a tehéntejet, de akkor nem erőltetem annyira íy, hogy még sokszor szopik.
2013. nov. 18. 11:02
5/6 anonim válasza:
Az én 1 évesem is 3x szopizik még naponta, ezenkívül szokott kapni kecsketejet 1,5 dl-t(a tehéntejtől megy a hasa, a kecskétől semmi baja), natur joghurtot reszelt almával vagy szétnyomkodott más gyümölcsel, de anélkül is, kefirt, túrót, sajtot.
6/6 anonim válasza:
Reggelire meg vacsorára kap joghurtot. Sajtot. Uzsonnára rízstejből szoktam neki tejbedarát. Ma kezdem a tej bevezetését így sima tejből csinálom majd neki.
4-5x szopik még (főleg éjszaka) - 1 éves lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!