Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi tejet és tejterméket...

Mennyi tejet és tejterméket kapnak napközben még többször szoptatott gyermekeitek az anyatejen kívül?

Figyelt kérdés
Az egy év körüli illetve annál idősebb gyerekekre gondolok.
2013. nov. 18. 10:48
 1/6 anonim ***** válasza:
semennyit
2013. nov. 18. 10:49
 2/6 A kérdező kommentje:
Tejterméket sem?
2013. nov. 18. 10:53
 3/6 anonim ***** válasza:

Napi 1tejszelet, vagy túrórudi

Napi 1 Milli krémtúró, vagy 2 danonino, vagy 1 kekszes görög joghurt

Trapista, vagy eidami, vagy füstölt sajt pici kockákra vágva, imádja

Reggel vagy este vajkrémmel, medve sajttal, vag teavajjal kenem meg a szendvicsét

Napi 2x kap tejterméket ami egy egy étkezés

Azért mert szopizik, adok!

Ha valaki tápszeres, az is kap a tápon felül tejterméket

2013. nov. 18. 10:58
 4/6 A kérdező kommentje:
Igen,pont ezért kérdezem.Én is hasonlóan adok tejterméket,3-4szer szopik még az egy éves kislányom nappal,plusz éjszaka is.Lassan be szeretném vezetni a tehéntejet, de akkor nem erőltetem annyira íy, hogy még sokszor szopik.
2013. nov. 18. 11:02
 5/6 anonim ***** válasza:
Az én 1 évesem is 3x szopizik még naponta, ezenkívül szokott kapni kecsketejet 1,5 dl-t(a tehéntejtől megy a hasa, a kecskétől semmi baja), natur joghurtot reszelt almával vagy szétnyomkodott más gyümölcsel, de anélkül is, kefirt, túrót, sajtot.
2013. nov. 18. 12:24
 6/6 anonim ***** válasza:

Reggelire meg vacsorára kap joghurtot. Sajtot. Uzsonnára rízstejből szoktam neki tejbedarát. Ma kezdem a tej bevezetését így sima tejből csinálom majd neki.

4-5x szopik még (főleg éjszaka) - 1 éves lesz

2013. nov. 18. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!