Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mihez viszonyítva kell megdupl...

Mihez viszonyítva kell megdupláznia a babának a súlyát?

Figyelt kérdés

A születési súlyához képest vagy a legkisebb mérthez viszonyítva?

Az én babám 2300 grammal született, 2010-re esett vissza. Melyik súlyt nézzük?

2013. nov. 18. 10:02
 1/3 anonim ***** válasza:
szeritnem a születésit nézd. Én ahsonló súllyak születtem annó 2,24 kg. Nagoyn rossz evö voltam igy 1 évesen voltam 6-7 kg között. Persze midnenki zrikálta Édesanyámat hogy miylen kevés pedig a megháromszorozás meg volt 1 éves koromra. Teljesen normális egészséges felnött lett belölem. Ismerek olyan babát is aki normál súllyal született de mivel rossz eevő nem hizik, ö is fejlödik rendesen és kész energiabomba csak kissúlyú.
2013. nov. 18. 10:12
 2/3 anonim ***** válasza:
A születésit mindenképp.
2013. nov. 18. 10:19
 3/3 A kérdező kommentje:
A doktornőnk a születésit nézi, a koraszülött utógondozáson pedig a legkisebb súlyához viszonyítanak.
2013. nov. 18. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!