Mit eszik egy éves gyermeketek? Ugyanazt amit Ti? Pépeset vagy darabosat? És éjjel ébred még? (enni, inni, fogzás)?
13 hónapos a kisfiam. Azt eszi, amit mi (persze betartom, mit kaphat belőle, és mit nem). Igyekszem úgy főzni, hogy ő is ehessen mindent, külön nem főzök neki, amúgy sem fűszereztem túl soha semmit. Inkább még pépeset eszik, de kisebb darabokat hagyok benne. Ritkán kap még üveges bébi ételt is. (Főzött ételen kívül is azt eszi, amit mi,pl. vajaskenyér, májkrém, szendvicsek, pogácsa, virsli, sajtkrém stb.)
Éjjel ébred még, általában egyszer, de nem eszik, nem iszik ilyenkor, inkább a fogzás miatt.
6 foga van.
Anyatejes. 2 hét múlva lesz 1 éves. Szinte mindent megeszik, amit mi. Ma kezdem a tej bevezetését, akkor már mindent (kivéve mogyoró méz ilyenek). Darabosat eszik, 8 foga van. Éjjel sokáig 4x kelt, kb 8 hónapos korától mostanáig. Most kezd visszatérni a 2x-i kelésre ami nekem már istenes. Talán sose alussza át az éjszakát, de ez van. Elfogadtam, annyi minden történik vele, lehet sok minden miatt zaklatott.
Most tanul járni, ez is bezavarhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!