Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a véleményetek a gyerekpórá...

Nittababy kérdése:

Mi a véleményetek a gyerekpórázról?

Figyelt kérdés

2013. nov. 13. 12:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nagyon eleven, nagyon rosszcsont fiam van. 10 hónaposan tette meg első lépéseit, 1 évesen már szaladt. Ilyen kicsinek még fogalma sincs, mi a veszély, mi az, hogy elüthet az autó, stb. Olyan helyen élünk, ahol ez teljesen normális, elfogadott, bár nem mindennapos, de nem bámul meg senki, ha "póráz" van rajta. Mégsem tudtam ráadni, akkor sem, ha már minden idegszálam elpattant, mikor már elmúlt másfél éves, de még mindig babakocsival mentünk 400 méterre is, mert ha nem állt meg, amikor kértem, be kellett ülnie (ha boltba mentünk, vagyis nem tudtam visszafordulni). Ha simán sétálni mentünk, amikor már babakocsi nélkül, és nem fogadott szót, hazajöttünk és elmaradt a séta. Megtanulta az utcán való viselkedést. Hát biztos könnyebb út lett volna pórázzal, de nem tudom, úgy érzem, ez volt a dolgom. És ha póráz van rajta, akkor 2 vagy 3 évesen ha lekerül, akkor kell szenvedni vele, megtanítani, hát akkor ugyanott vagyunk, csak egy extradacos gyerekkel.
2013. nov. 13. 17:58
 12/13 anonim ***** válasza:

Én eddig "élőben" olyan anyukáktól hallottam, hogy szitkozódtak a gyerekhám ellen (mert így hívják ám, nem póráznak), akik képesek voltak még a 3 évest is leszíjazni a babakocsiba, mert nem volt kedvük a gyerek tempójában totyogni. Ezerszer rosszabb megoldásnak tartom, hogy nem hagyjuk a gyereket a saját lábán a saját tempójában jönni, mint a gyerekhámot, ami csupán egy biztonsági felszerelés.

Én is egy mozgáskorlátozott anyuka vagyok, kerekesszékkel közlekedem. A babám most ért abba a korba, hogy már nem annyira szeret nyugodtan ülni az ölemben a hordozókendőben, szeretne kint is lépegetni, úgyhogy rá kell szánnom magam lassan a gyerekhámra, mert más megoldást nem nagyon tudok elképzelni. Egyedül azért félek a dologtól, mert tudom, hogy ebben az országban ilyen a hozzáállás, nem akarom, hogy beszóljanak nekünk, nem magam miatt, hanem a gyerek miatt, nem hiszem, hogy jó hatással lenne rá, ha sajnálkoznak felette, hogy szegényt pórázra kötötték, mint a kutyát...

2013. nov. 14. 04:20
 13/13 anonim ***** válasza:
0%

Gusztustalan! Akinek gyereke van nevelje, tanítsa, ha nem megy fogja a kezét az utcán!

A mai nőknek minden nagyon szép amíg lábaikkal a világűr felé rüfögtetik a p*nájukat, de amikor már kicsit meg is kéne mozdulni, hogy vigyázzon a gyerekre az már nem jó.

Akkor a ki kell csapni a cuccot a hasára, mert az ilyennek nem való gyerek!

2014. jún. 2. 21:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!