Mi a véleményetek a gyerekpórázról?
Én eddig "élőben" olyan anyukáktól hallottam, hogy szitkozódtak a gyerekhám ellen (mert így hívják ám, nem póráznak), akik képesek voltak még a 3 évest is leszíjazni a babakocsiba, mert nem volt kedvük a gyerek tempójában totyogni. Ezerszer rosszabb megoldásnak tartom, hogy nem hagyjuk a gyereket a saját lábán a saját tempójában jönni, mint a gyerekhámot, ami csupán egy biztonsági felszerelés.
Én is egy mozgáskorlátozott anyuka vagyok, kerekesszékkel közlekedem. A babám most ért abba a korba, hogy már nem annyira szeret nyugodtan ülni az ölemben a hordozókendőben, szeretne kint is lépegetni, úgyhogy rá kell szánnom magam lassan a gyerekhámra, mert más megoldást nem nagyon tudok elképzelni. Egyedül azért félek a dologtól, mert tudom, hogy ebben az országban ilyen a hozzáállás, nem akarom, hogy beszóljanak nekünk, nem magam miatt, hanem a gyerek miatt, nem hiszem, hogy jó hatással lenne rá, ha sajnálkoznak felette, hogy szegényt pórázra kötötték, mint a kutyát...
Gusztustalan! Akinek gyereke van nevelje, tanítsa, ha nem megy fogja a kezét az utcán!
A mai nőknek minden nagyon szép amíg lábaikkal a világűr felé rüfögtetik a p*nájukat, de amikor már kicsit meg is kéne mozdulni, hogy vigyázzon a gyerekre az már nem jó.
Akkor a ki kell csapni a cuccot a hasára, mert az ilyennek nem való gyerek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!