Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Bajt jelent, ha a másfél...

Bajt jelent, ha a másfél hónapos babám hasról átfordul hátra?

Figyelt kérdés
Először ráfogtam arra, hogy puha a heverő, amin feküdt, biztos azért sikerült a mutatvány. De kb. másfél hete már a kókuszmatracon is megcsinálja. Valahol olvastam, hogy ez ilyen kicsi korban bajt jelent. Holnap jön a védőnő, mindenképp megkérdezem, de várom, hátha van valakinek tapasztalata.
2013. nov. 13. 08:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Azért írtam le, hogy a kérdező ne ijedjen meg, lehet arról van szó, hogy az ő gyereke is fejlettebb az átlagnál! Tudja mire számítson! Mert aztán az "irigy" anyukák baromságai miatt jön a "Túl hamar áll/ül a gyerekem?" Kérdés és a többi! Na és ha dicsekszek akkor mi van? Legalább van mivel! Mivel nem ismersz, nem kell elviselned minden nap, így ha nem tetszik a hozzászólásom ne olvasd el. Ez ilyen egyszerű. Senki nem kért meg rá! Ha nem vagy kíváncsi mások gyerekére akkor minek vagy itt a baba fórumon??? Itt emberek írnak a saját gyerekeikről, vagy kérdeznek a saját gyerekeikről.

Szép is lenne ha mindenki azt kérdezné : " -a Katika gyereke elég fejlett? Nincs lemaradva?,

-Jaj Mariskám nincs vagy de igen Mariskám le van!" Hagyjuk már! Itt tapasztalatokat cserélünk. Nem vagyunk orvosok, hogy bármilyen diagnózist felállítsunk!

2013. nov. 13. 15:13
 12/15 anonim ***** válasza:

Most 2 éves és mindig el van ájulva tőle a doki, szerinte átlagon felüli az intelligenciája. Nem úgy viselkedik mint egy 2 éves. Fogalmam sincs mitől ilyen okos, mert ugyan úgy nevelem mint más normális szülő. Én sem ülök vele napi 24 órát a játékok fölött, de igyekszek minél többet.

(Memória játékot, 6x6-ig. Nagyon gyorsan megtalálja a párokat, 10-ig számol, mindent megért, mondatokban beszél és van saját vélemény!) A rokonok mindig azt mondják neki, hogy Öregember. :) Viszont ha jön valaki hozzánk és mondja, hogy jaj azt mondták ezt tudod, vagy azt.... muti már.

Nem vitatkozni akarok, de mi ez,ha nem dicsekvés!

A 23 hónapos gyerekem ugyanezeket tudja, mégsincs elájulva tőle a doki!:) És én nem hiszem,hogy számol a gyerekem, hanem elmondja 10-ig a számokat,ami nagy különbség! :)

Bár igaz, az enyém mozgásban úgy le volt maradva, mint a huzat!

2013. nov. 13. 15:17
 13/15 anonim ***** válasza:
A tiédtől valószínű okkal nincsenek elájulva. Ez van. Nem lehet mindenki kedvenc! :D Csak, hogy mérgeljelek még egy kicsit. Úgy sincs jobb dolgod mint ezen rágódni. Ja és nem elmondja a számokat, hanem számol. Megszámolja a kockákat, játékokat és ha 6 játék van ott akkor megáll 6-nál nem mondja 10-ig. Tehát számol. Mi van akkor ha dicsekszek? Neked fáj a dolog? Sérti az önérzeted? Kevesebbnek érzed magad? Ha nem, akkor hol a gond? Mint írtam nem kell elolvasni ha nem tetszik ennyi! Na én itt befejeztem. Nem ereszkedek le.
2013. nov. 13. 17:50
 14/15 anonim ***** válasza:

Igen, okkal nincs elájulva a doki, mert ilyen gyereket azért ő látott már. A ti dokitok lehet,hogy kezdő azért nem látott még, pedig nem ritkaság! :) De nekem nem is igényem,hogy el legyen bárki ájulva tőle!

És lehet dicsekedni, csak nem egy olyan kérdésnél, amihez köze nincs. Te vagy az a tipikus anyuka, aki még a sarki fűszeresnek is elmondja,hogy mit tud a gyereke, ha kérdezi,ha nem!

2013. nov. 14. 06:35
 15/15 anonim ***** válasza:
Na és akkor mi van? :) Amúgy 60 éves a doktornő. De nevezhetjük akár kezdőnek is.
2013. nov. 14. 10:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!