Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 6 hónapos körüli babátoknak...

6 hónapos körüli babátoknak mit vesztek karácsonyra?

Figyelt kérdés
2013. nov. 12. 08:23
 1/6 Tica0121 ***** válasza:
70%
Kövezzetek meg: semmit. Szerintem még nem kell neki külön ajándék. Nálunk mindene megvan ( játék, ruha, stb.) Mi fát fogunk díszíteni sok égővel, mert mostanság az tettszik neki, meg énekelni fogunk. Készítünk tipikus karácsonyi ételeket... szerintem ilyenkor még érzések maradnak meg a piciben, ezt nála még ajándékkal nem lehet elérni. Persze nagyszülőktől biztosan kap ajándékat is... Persze ez csak az én véleményem, nincs semmi gond azzal, ha valaki nem így gondolja.
2013. nov. 12. 08:41
 2/6 anonim ***** válasza:
most 7 hós, karácsonyra szánkót kap tőlünk, egyik nagyitól már megkapta az fp guruló kutyust, mert most aktuális, másik nagyitól járássegítője lesz valószínűleg.
2013. nov. 12. 08:56
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Hát mi sem fogunk adni neki külön semmit, hisz még úgysem fogná fel miről van szó. Úgy állapodtunk meg a párommal, hogy egy-két ruhácska, játék úgyis be fog csúszni, ezeket egymásnak adjuk és együtt bontjuk ki a babával.

DE tervezünk közös éneklést, bohóckodást, fadíszítést és minden velejárót, azok biztos nagyon fognak neki tetszeni.

2013. nov. 12. 09:14
 4/6 anonim ***** válasza:
Igaz idősebb a lányom mert most 9 hónapos de még akkor se fogunk nagy dolgot venni neki. Most vettük meg az új gyerekülést ami nem volt olcsó. Így azt találtuk ki ez az ajándéka tőlünk. Van annyi játéka, ruhája stb. Felesleges. Rokonoktól úgyis ilyeneket fog kapni. Majd jövőre kiteszünk magunkért. :)
2013. nov. 12. 11:46
 5/6 Tica0121 ***** válasza:
Hát nem értem, hogy miért lettem megint lepontozva.... valakit megbántottam a válaszommal?
2013. nov. 12. 12:31
 6/6 A kérdező kommentje:

Én ugyan nem pontoztam le senkit!

Nem azért tettem fel a kérdést, hogy utána lepontozzak valakit!

2013. nov. 12. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!