3 hós kisbabánk szeme nagyon csipázik, kap rá antibiotikumot 2 napja. Első nap mintha helyrejött volna, de második napja csak egyre több gyűl és egyre zöldebb. Valóban tisztulna?
Én is ugyanebben a helyzetben voltam a 2 hetes babámnálés a gyerekorvos azt javasolta, hogy anya tejet cseppegtessek a szemébe. ésaz orra felső részénél bent a szemsarka mellett az orrocskáját masszírozzam szoptatás közben
probáld ki ártani nem ártassz vele. nekünk pár nap után javult a helyzet. ja és kamilla teával mosdát neki többször is a külső szemzug felől befelé. Jobbulást. jo egészséget.
Nekem már a kórházban adtak szemcseppet, mert csipás volt a baba szeme. Itthonra nem adtak semmit, de egy hét mulva megint becsipásodott. A doki írt szemcseppet, napi 5X 1-1 cseppet. Attól jobb lett, de nem mult el. 1 hét mulva megint doki, azt mondta, kérjek időt a szemészetre, átmossák a könnycsatornáját. A szemészet meg csak 6 hetesen adott időt, mert hogy most még kicsi hozzá...
Szóval énígy jártam, most várom a dokit jövő héten, hogy 3 hét mulva még vigyem-e el a lányt, vagy akkor már mindegy lesz...
Ha rosszabb a szeme, mindenképp mutasd meg a gyerekorvosnak, a szemésznek meg amikor tudod, minél előbb..
A kamillás víz nem fog ártani:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!