Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3 hós kisbabánk szeme nagyon...

3 hós kisbabánk szeme nagyon csipázik, kap rá antibiotikumot 2 napja. Első nap mintha helyrejött volna, de második napja csak egyre több gyűl és egyre zöldebb. Valóban tisztulna?

Figyelt kérdés
Anyósom szerint lehet tisztul és azért? Szemdokihoz csak szombaton tudjuk vinni mert más városból jön és akkor rendel.
2008. júl. 9. 14:25
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Én is ugyanebben a helyzetben voltam a 2 hetes babámnálés a gyerekorvos azt javasolta, hogy anya tejet cseppegtessek a szemébe. ésaz orra felső részénél bent a szemsarka mellett az orrocskáját masszírozzam szoptatás közben

probáld ki ártani nem ártassz vele. nekünk pár nap után javult a helyzet. ja és kamilla teával mosdát neki többször is a külső szemzug felől befelé. Jobbulást. jo egészséget.

2008. júl. 9. 16:37
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem már a kórházban adtak szemcseppet, mert csipás volt a baba szeme. Itthonra nem adtak semmit, de egy hét mulva megint becsipásodott. A doki írt szemcseppet, napi 5X 1-1 cseppet. Attól jobb lett, de nem mult el. 1 hét mulva megint doki, azt mondta, kérjek időt a szemészetre, átmossák a könnycsatornáját. A szemészet meg csak 6 hetesen adott időt, mert hogy most még kicsi hozzá...

Szóval énígy jártam, most várom a dokit jövő héten, hogy 3 hét mulva még vigyem-e el a lányt, vagy akkor már mindegy lesz...

Ha rosszabb a szeme, mindenképp mutasd meg a gyerekorvosnak, a szemésznek meg amikor tudod, minél előbb..

A kamillás víz nem fog ártani:-)

2008. júl. 9. 18:13
 3/3 anonim ***** válasza:
A lanygyos kamilla tea az tényleg jó megoldás és az sem baj ha belemegy a szemébe,előbb mosd ki vele neki,minden mosásnál más vattát használj,majd ha szopik egy picit be is borogathatod közben neki,azzal nem ártasz.
2008. júl. 9. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!