Rossz alvó baba lehet még valamikor jó alvó?
3 hetes lányom nagyon nehezen alszik el. Éjszaka 1-2 órán át altatom. Nem éhes, nem kakis. Most lesz 3hetes
Szefetném megtanítani jól elaludni.
De hogyan?
Szia,
Sajnos az én fiam is ilyen volt. Kezdetben 1,5 óra volt az éves és a visszaaltatás, ami után 1,5 óra múlva kelt h éhes. Voltam rendesen ettől.
Ne aggodj, változni fog.
Most 4 hónapos a fiam. Sajnos az továbbra sem megy, h csak fogom leteszem és alszik, de legalább a bűvös 20 perc altatas után tényleg alszik. (a 20 percet olvastam, h a bábák ennyi
Tehát, h a babaknak ennyi idő kell h eljussanak a mély alvófázisba.
Szóval türelem, biztos nálatok is változni fog.
Bár már megszoktam de azért továbbra is irigylem azokat akiknek a babaja egyedül (altatas nélkül) képes elaludni.
A második válaszolónak igaza van :)(A védőnő is azzal nyugtat, kamasz korában meg ki sem fogom tudni csalogatni onnan)
A kislányom 16 hónapos, és eléggé rossz alvó, szerintem ha 3 hetes, akkor még van remény :) Kitartás...
a remény hal meg utoljára. :)
igen, én is irigylem azokat, akik egyedül el tudnak aludni, csak leteszik a kiságyba és máris alszanak.
mondjuk a lányom is ilyen volt sokáig (az első), a mostani picit nehezebb eset, de hát meglátjuk mit hoz a jövő
Szia, persze hogy lehet!! mégcsak 3 hetes, még nagyon picike, ne hidd hogy a jelenlegi szokásai állandósulnak. Minden folyton változni fog. Most még segíteni kell neki, de ez még változhat. Az én kisfiam az első hónapban alig aludt éjszaka, volt hogy 3/4 6kor kerültem ágyba, aztán egyre rövidültek az éjjeli fentlétek, szopi idők, elalvások. Bár őt nem kellett altatni,csak cumit kért, ami folyton kiesett. Aztán a cumiról is leszokott.
Kitartás, gyors felépülést és jó egészséget kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!