Gyesről gyedre kérdés, munkanélküliről?
Augusztus 11. óta intéződő folyamatos papírokra hivatkozva 2 hete megkaptam visszamenőleg a gyedemet! Hihetetlen volt hogy olyan papírt kértek tőlem ami nélkül el sem indíthattam volna a kérelmet.
Más is járt így?
Bocsi, megkérdezhetem milyen papírokat kértek? Nekem holnap jár le a tgyásom, aztán újra indíttatom a munkanélkülit és igénylem a gyedet. Segítenél mire készüljek.
Pár kérdéssel alattad tettem fel egy kérdést, de még nem jött válasz.
Sziasztok.
Én is most probálom elintézni,de engem nem akarnak a munkaügyiről gyed-re venni,valami uj törvényre hivatkozva...
Bocs h nem válaszolok,de lehet tudsz nekem segiteni.
T-gyásom most járt le és a munkaügyi elutasitott,pedig onnían mentem szülni..
Neked hogy sikerült?
Szia.
Én már napok ota ez után járok,mert nekem 14-n járt le a t-gyás,nekem a munkaügyibe azt mondták,hogy már nem veszik vissza a kismamát,és ez miatt nemvagyok jogosult a gyed-re.
Állitolag idén januárjátol van igy.
Nagyon fel vagyok háborodva és nem fogom ennyibe hagyni,de eddig falakba ütköztem..
Neked mit mondtak,hogy semmi akadálya?Légyszi majd irj h mi volt,mert ha te megkapod,akkor engem csúnyán átvertek.
09.01-es mikor kezdted intézni a gyedet? Aznap, mikor lejárt a tgyásod, vagy másnap, esetleg a lejárat előtti napokban?
Bocsi, hogy ennyire offolok és ennyit kérdezek, de hiába hívom az oepet és munkaügyet, senki nem veszi fel. (1.)
14-én járt le,és én 12-én adtam le az ujabb igénylést,de nekem 100%-ra mondták h elutasitanak!
Ha sikerül elérni őket,légyszi irj,mert kiváncsi vagyok Neked mit mondanak!
Drukkolok! És várok!
Kedves Kérdező!Remélem nem haragszol,h itt beszéltük meg:)
Az a helyzet hogy nekem is azt mondták hogy csak akkor jár gyed ha megvolt a 180 biztosított nap a szülés előtt. Ebben a munkanélkülin eltöltött napok is beleszámítottak.
Ezek a papírok kellettek:-Tgyás megszüntető határozat ezzel elmész a munkanélkülire ahol újra regisztráltatod magad.Ezt szüneteltetni kell és ennek is kell a határozata! Aztán kell kérned a munknélk. ből bérmegállapítós okirat.(ők töltik ki de fingjuk sincs róla )-Születési anyakönyvikivonat
Más nem jut eszembe de az OEP-nél megmongják. A munkanélküliben azzal sincsenek tisztában milyen papírokat kel NEKIK kitölteni.
Remélem segitek.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!