Miért olyan nagy sláger mostanában a Fisher Price játék?
Vélemények érdekelnek akiknek már van ilyen jellegű játéka. Akár a tanuló kutya, akár a sütifaló, stb.
Valóban hasznos és érdekli is a gyereket?
Amiatt érdekelne mert hamarosan lesz a kisfiam 1. születésnapja, na meg jön a karácsony is. Férjemmel nézegettük ezeket a játékokat, tényleg jópofák, színesek is, de azon kiakadtam hogy minek kell angolul is beszélnie annak a játéknak. Most komolyan?! Először tanulja meg szegény gyerek az anyanyelvét. vagy csak én gondolom így?
No meg az ára.. amivel nem vagyok kibékülve.
Nem akarok 10 ezreket kidobni az ablakon egy játékért ami esetleg nem is érdekelné.
Nos, valóban olyan jó és hasznos játékok ezek a F.P.-ok?
Vagy ugyanolyan jó az olcsóbb kategóriás?
Nekünk tanulókutyus van, és meg kell mondjam, én sem hittem, de imádta,imádja a fiam. Egy éves szülinapjára vettük, most lesz kettő, de még most is előveszi sokszor!
Angolul meg lehet,hogy azért beszél, mert pl. gondolnak a két anyanyelvű babákra is! :)
Fisher Price-os még a járássegítőnk, azt is nagyon szerette. Most már jár, de van,hogy nekiáll tologatni, vagy nyomkodni az orrát (zenél,ha megnyomja)!
Szerintem is drágák és van, amit akkor sem vennék meg neki, ha fizetnének érte, de ez a kettő megérte.
Egyébként van még egy FP-os kütyünk és én azt vettem észre,hogy talán időt állóbbak!
a gyerek előtt fp ellenesek voktunk, ha lehet így fogalmazni. most 7 hós a gyerek és teljesen megváltozott a véleményünk. bödönt pl. 3 gyerekesektől vettünk használtan, tökéletesen működik. szóval elsősorban a valódi minőség az, amit megfizetsz.
mostanában látok jópofa játékokat, ami nem fp, vettünk is egy pörgő dobot a tescoban, valami carosul a neve. nem mondom, h. rossz, de érezni, hogy nem olyan minőségű.
az meg h tetszik e majd a gyereknek vagy sem,nem lehet kiszámolni.
Hát én nem tudom mit tudnak, én csak azt tudom, hogy tényleg nagyon biztonságos a gyerekre nézve, és a lányom szintén 1 éves szülinapjára kapott használtan!!! egy éneklő mesekönyvet a FP-tól, és most 3,5 éves, és még mindig játszik vele...nem mondom, hogy non-stop ezzel játszik, de mindig elő-előkerül, és mostmár megmondja hogy mi az a játék, amit nem szeret, és a FP játékokat nem engedi továbbadni...
ugyanez jellemző az egyszerűbb FP-os fürdőjátékokra, kis rongyikra, műanyag összepattintós babakocsijátékokra, ezeket én mind használtan vettem, és a számomra is hihetetlen, hogy a lányom imád velük szöszölni még mindig...
Persze biztos van olyan, ami nem kötné le, azért ismeri az ember a gyerekét nagyjából, de nagyrészt sztem nem tudsz ezekkel mellélőni...
Valamit nagyon tudnak a fejlesztőik..:-))
Én nagyon ajánlom ezt az éneklő mesekönyvet, pedig annyira idétlen dalok vannak benne, de már időközben megszerettem..:-))
ja, és vmi szuper a műanyag amiből készítik ezeket, a lányom mikor hisztikorszakban volt ütötte vágta, odadobta a szekrénynek, és semmi baja...
Köszi mindenkinek a választ.
Azért dilemmáztam mert anno amikor a 12 éves lányunk volt kicsi FP játékok még nem voltak, mégis tök jól felnőtt nélkülük. Akkor is megvettem neki a minőségi játékokat, de többnyire inkább pénzkidobás volt, mert elkövettem azt a tipikus buta hibát hogy meggyőzött egy-két jól csengő reklám, azt gondoltam milyen szuper egy játék aztán kiderült az ellenkezője.
Most hogy a kisfiamnak kell majd elkezdenünk játékokat vásárolni nem akarom elkövetni újra ezt a hibát.
Emiatt kérdeztem hogy valóban használhatóak-e, hasznosak-e és nem csak 'jólmutatnak'
Szóval most nem azért szeretném megvenni a játékot mert épp jól fel van építve a marketingje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!