Hány hónapos korában vittétek először vidéki (kb.200km) rokonlátogatásra babátokat?
Hát ha a 6 hetet betöltötte, akkor hajrá! Minél előbb és minél többet utazik, annál természetesebb lesz neki. Ha lehet, aludjatok ott, azt is meg kell tanulni.
Mi vittük mindegyiket, fél évesen már 600 km, nyaralásra, szeretnek utazni, bármennyit, nincs nyafogás, természetes és a nem otthon alvás is.
hát igen, én is attól tartok, hogy egy hosszú utazásidegen környezet "megviselheti" a babát. Pl. napközben nem úgy alszik, esetleg nem szopizik rendesen. Ráadásul egy hosszabb út (pláne anyóshoz) azt hiszem engem is megviselne, és amikor stresszes vagyok, mindig kevesebb a tejem. :(
Ha utaztok, akkor azért az esti fürdetésre hazamentek?
Mi simán ottalszunk anyósnál. Ott is meg lehet fürdetni, ismerős kiskádját szoktuk kölcsönkérni.
Ha nem akarod vinni, azt ne fogd a gyerekre, mert vele csak jót teszel, ha mielőbb viszed (mármint 6 hetes kor után pesze). Mert szépen hozzászoktatod, most még minden természetes neki.
Ha te nem akarsz menni, az más tészta (úgy látom, itt inkább erről van szó), csak ne a gyerekkel takarózz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!