Hogy zajlik egy baba szépségverseny, hogy kell egyáltalán elindulni ennek irányába?
Esküszöm, kéne egy ilyen vállalkozást csinálni. Nevezési díjjal, stb. Tuti új házat építenék belőle egy év alatt.
Elgondolkozom a megvalósításán :)
Nem anyukára fogom,nekem eddig eszembe sem jutott!!!! Tényleg egy ismerősöm hozta fel ez a témát..de tudjátok mit itt nem látnak sokan a rosszindulattól!!!!
Nem ű fogakat akarok adni a gyerekem szájába és éheztetni,hogy jól nézzen ki.
Tudjátok,ti biztos tökéletes anyák vagytok mert nem viszitek ilyen versenyre a gyereketeket....
A legnagyobb butaság a baba és gyermekszépségverseny. Aztán csodálkozik a szülő, hogy anorexiás vagy bulémiás lesz a 8 éves gyerek.
Mi szülők elég, hogy tudjuk, hogy ők szépek. Minden gyermek szép,...ha másban nem is, de a lelkükben, szívükben...ők még tiszták.
Utálom, mikor a fasbukon linkelnek anyukák, hogy szavazz a gyermekembre...én soha nem neveztem a lányom ilyenre...
Ha nyer a gyermeked, maximum a te melled fog dagadni, ő csak annyit fog fel a dologból, hogy hatalmas zsivaly közepette fél órán keresztül nyugton kell ülnie, pedig ő játszani akarna...Egy kínzás az egész...még felnőtt embernek is, nem hogy egy gyereknek. Egy gyereknek se kívánnám, nem hogy a saját babámnak.
Mit lehet azon a versenyen nyerni? Pénzt, vagy ajándékkosarat? Szégyelném magam, hogy pénzkeresés céljából kihasználom a gyerekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!