Egyáltalán nem lehet megvígasztalni! Ti mit tennétek?
Lehet, hogy már nem szeretne annyit aludni. Lehet, hogy nem álmos. Ha már 3/4 órája altatod 11.11-kor, akkor nem hagytál túl sok időt neki ébren. A fiaim egy évesen csak délután aludtak egy órát, persze minden baba más és más.
Szerintem hagyd játszani, és ha fárad, tedd le aludni. Este is nyugodtabban fog aludni, ha nem altatod napközben még mindig kétszer.
Az en kisfiam akkor csinalta ezt amikor atalltunk a napi ket alvasrol egyre. Mar nem igenyelte a delelotti alvast, de szerintem fura volt neki hogy nem a megszokott rutin szerint telik a nap. Kb 1-1,5 hetig a nappali alvas egy remalom volt. Aztan egyik naprol a masikra rajott hogy az ebed utani alvas jo dolog es siman elalszik ugy mint korabban a delelottinel. En azzal probalkoztam hogy halkan beszeltem hozza mar az ebed utan, cumisuvegbe keszitettel teat, tejitalt, ha sirt kivettem, megnyugtattam es vissza az agyba. De volt olyan hogy ket harom napig nem is aludt napkozben olyan uvoltest csapott ha csak meglatta a kisagyat. Aztan megoldodott a dolog magatol.
Ugy latszik nehez volt az atallas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!