Melyik IKEA-s szék jobb, kényelmesebb egy most 19 hós babának?
Figyelt kérdés
a hozzávaló asztallal.
vagy: [link] ugyancsak asztallal.
Tudom,hogy ezek talán nagyobb baának valóak,de imád rajzolgatni,firkálni és álldogál ,muszáj lenne valamilyet vennünk. Szerinted?
2013. nov. 4. 12:48
11/13 anonim válasza:
előző vagyok, többet is vegyél, mert te is ott fogsz ülni mellette :) és szerintem asztalt is vegyél :)
Enyémek 1,5 évesen már bőven ültek ilyenen.
12/13 A kérdező kommentje:
Mindenképpen veszek asztalt is,de mvel mi felnőttek magasabbak vagyunk nekünk nem kényelmesebb a földön?Mármint,hogy mi a földön ülünk...
2013. nov. 4. 21:53
13/13 anonim válasza:
Szia! Nem tudom, hogy aktuális e a kérdés, azért még válaszolok. :)
Mi péntekre tervezzük az asztal, szék vásárlást az Ikeába, és ahogy a 6-os válaszoló is írta, szerintem is tökéletesen megfelel a Lack dohányzóasztal ( [link] ). Átlagban kb. 5 cm az eltérés magasságban a kifejezetten gyerekeknek gyártott asztaltól, viszont az ára igencsak baráti...
Széknek a Mamutot néztem ki, de elbizonytalanodtam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!