Mit szoktal tobbet hasznalni kendot vagy babakocsit?
Nincs babakocsink, csak kendőt, mei tai-t és csatos Lilliputit használok.
A kötözős mei tai a kedvencem, mert az a legpraktikusabb. Gyors, kényelmes.
11 hónapos a lányom
Már kinőtt a lányom a kendős korszakból, de én utcára jobban szerettem a babakocsit. Könnyebben mozogtam így, könnyebben szaladtam a nagyobbik után, a játszóterezés is egyszerűbb volt, nyugodtan tudtam a nagy után mászni vagy leülni vele a homokozóba, amíg a kicsi nyugiban aludt egy fa alatt. Ahogy hűlt le az idő, egyre nehezebb is volt a kendőzés, kbát alatt vagy kabát felett egyaránt kényelmetlen volt.
Otthon nagyon sokat kendőztünk, tömegközlekedni is egyszerűbb volt vele, de a sima sétához és praktikusabbnak éreztem a kocsit. Szerencsére neki sem volt baja vele.
Sétához babakocsit, minden máshoz mei tai (bevásárlás, posta... stb).
Akik nem használtok babakocsit, nektek nem is alszik a levegőn a baba, vagy csak rátok kötve alszik?
A fiamnál egy éves koráig, ami éppen praktikusabb volt. Kb. fele-fele. Télen mei tai közös kabát alatt, nem kellett öltöztetni:) Illetve megkapta az anyaadagját, amikor hazajöttünk, le lehetett tenni.
A lányomnál hamar eldőlt: babakocsiban rögtön üvöltött, ha aludva tettem is bele, 5 perc múlva felébredt. Itthon is csak nonstop testközelség kellett neki. Kb. egy éves koráig.
Babakocsit,mert már 10,5kiló felett van és 1 éves,86centi.Nem kényelmes neki a kendő,és persze nekem is nehéz már,főleg ha vásárolnék is úgy.
Keményen bele lett szoktatva a babakocsiba,mert nem vittük és nem szerette.3x ordított benne fél órát,aztán aludt is a fáradtságtól.Azóta órákat el van benne séta alatt.Régen egy fél óra után már visított,most el van benne 4órát is.Persze nem alszik benne,de most már nem ordít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!