A 2 hónapos kisfiam vasánap óta nem kakált mit tegyek?
Semmit ne tegyél,de komolyan.Anyatejeseknél tök normális ha egy héten egyszer van csak kaki:)(zárójelben poénként jegyzem csak meg,hogy örülj,legalább nem kell a kakiban úszni:D)Majd bepótolja hozzátáplálásnál:D
De tényleg,ne aggódj,holnap lesz kaki:))
Nálunk is volt ilyen időszak (már nem emlékszem pontosan, hány hónapos korában), hogy egyik napról a másikra egyszercsak nem akart kakilni. A gyerekdoki kúpot javasolt, adtam is, kakilt is. Aztán két napig megint semmi, megint adtam a kúpot, megint kakilt. Mikor harmadjára is kúp következett volna, mert megint nem volt kaki, akkor a védőnénimre hallgatva elkezdtem kivárni. Az én babám is anyatejes volt, meg nem zerettem volna, ha ezután minden kakihoz kúp kellett volna.
Szóval vártam, vártam....volt, hogy 4-5 napra lett kaki, volt, hogy 11!!!! Minden különösebb nehézség nélkül kinyomta a 11. napon is, adag az volt rendesen, de nem volt beleszáradva, nem kellett erőlködnie.
Aztán ez az időszak szépen elmúlt, most 3,5 éves semmi gondja a kakilással, sokszor napi 2-3-at is produkál most már!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!