Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 9 hetes kislányomnak (csak...

9 hetes kislányomnak (csak anyatejes) már a 3. napja nincs széklete. A védőnő azt mondta vegyek glicerin kúpot. Adhatom neki vagy tudtok más megoldást?

Figyelt kérdés
2008. júl. 8. 13:32
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia! Az én fiam 3,5 hónapos és durván 1 hónapos kora óta 3-6 naponta van széklete. Most talán kezd beállni a 3 napra. Kipróbáltam a hőmérőzést, kúpot, tornáztatást, kamilla teáztatást. A hőmérővel és a kúppal azért kell vigyázni, mert hozzászokhat, én csak ha nagyon kell akkor használom. Amúgy meg magától jön az inger és kinyomja. Ne aggódj, ez csak annyit jelent, hogy maximálisan felhasználja a tejedet és nincsen salakanyag. Elvileg elmúlik, de én kezdek benne kételkedni. Ha már nagyobb lesz, akkor lehet neki adni gyümileveket. Próbáld teáztatni, bár nálunk minimális mennyiség fogy belőle, nem hajlandó anyatejen kívül mást megenni.:) Remélem segítettem valamennyit! Kitartást és jó babázást!

Ja, és azt figyeld, hogy legyen elég pisis pelus (napi 5-6) és gyarapodjon, akkor nem baj, ha nem kakál minden nap!

2008. júl. 8. 13:37
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia!Én még várnék vele.Nekem anno azt mondta a védőnő, csak ha egy hétig nincs széklete a babának akkor tegyünk valamit, merthogy az anyatejet teljesen megemésztik.Én cukros kamillateát adtam Neki, de tényleg csak egy hét után.(Persze ha látod hogy fáj a hasa, kemény, vagy puffadt akkor előbb is).De hozzászoktatni nem jó semmihez.
2008. júl. 8. 13:39
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Cak egy hét után használj kúpot, anyatejes babáknál ez még bőven belefér
2008. júl. 8. 13:46
 4/4 anonim ***** válasza:
Sőt még 2 hét is. Nem kell neki az...
2008. júl. 8. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!