Hogyan oldjátok meg egy picivel (1 éves) és ovis gyerekkel ezt?
Esővédő fólia és esőkabát. Eleinte tudtam fogni az esernyőt is a babakocsit tolva,ma már nem tudom,esőkabit magamnak mindig elfelejtek venni ha olyan helyen járok,így ázok carrá. :-)
Nálunk ovi mellett,suliba (ez elég messze van,20 perc séta ha sietünk) is kell már menni + van egy 2 éves is a babakocsis lassan 9 hónapos mellett. Mindig is egyedül voltam Velük itthon nappal.
Ha van szomszéd, akkor őt meg lehet kérni, hogy addig vigyázzon a picire. Vagy érdemes összehaverkodni az anyukákkal, akik a közelben laknak. Nálunk néha volt, hogy a szomszéd csaj rámcsörgött, hogy késik, ha úgyis én hozom el a gyerekeimet hozzam már el az övét is, aztán hamarosan befutott.
vagy öltözteted a gyereket: babakocsi+esővédő, vagy pl. a hátadra kötöd kendőben és esernyő...
Más ötletem nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!