Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti mit tennétek? 8 hónapos...

Ti mit tennétek? 8 hónapos baba altatása.

Figyelt kérdés
Mindenki azt mondja, hogy ennyi idősen már nem kellene éjjel felkelnie, főleg nem enni. A kisfiam 2* kel enni. Foga nem fáj. Nem vagyok már benne biztos, hogy éhes lenne, de abba sem hogy nem. 8-kor fekszik 220 ml tápszerrel, majd 23:30 és 03:30-kor ébredt fel és alszik 07-08 óráig. Csak sírásra megyek be, meglát elkezd nevetni ülésbőlvisszafektetem,cumit teszek a szájába, sír, kiveszem ringatom, sír, nyomja el magát tőlem, sír, visszateszem hátha megnyugszik, sír, megetetem 150 ml tápszerrel és egyből visszaalszik. Nem értem miért kér enni, mert napközben is nagyon jól eszik reggelire egy nagy szelet sajtkrémes kenyér, tízóraira babapiskóta, ebédre főzelék, uzsira rizspép vagy gyümi ami tutira eltelíti. Mennyiségre két bébiételt simán bevág.És utána jön a vacsi tápszer ès a két ébredés. Használok dentinoxot, alvókát adtam neki, kitoltam az uusi idejét, simiztem a hátát neki, dúdolgattam, de semmi nem jó csak a tápi.Vajon éhes lenne tényleg? Végig kellene tudnia aludni az èjszakát? Sírni nem szeretném hagyni.

2013. okt. 31. 07:15
1 2
 11/12 Wyll válasza:
Szia. Én 8 hónaposan megvertem, ha ilyet csinált. Semmi sajtkrémes kenyér, babapiskóta, főzelék, rizspép vagy gyümi. Kva nagy pofon. :D
2014. jún. 24. 21:14
 12/12 Zsöff85 ***** válasza:
Csak napi 1x kap tápszert? Úristen. Hát ne haragudj, de ez nagyon gáz. 1 éves korig a tápszernek kellene az étkezések 2/3át kitenni.
2018. nov. 8. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!