Ekcémás babátokat hogyan fürdetitek?
én 9 éves koromig a gyógyszertárival fürödtem, akkor múlt csak el az ekcémám...
most 19 vagyok, az érettségi miatti stressztől előjött tavasszal, kb 100x nehezebben gyógyul mint a gyerekkori ekcéma
most kaptam valami méregdrága la roche tusfürdőt, hogy ne kelljen a gyógyszertárival fürödnöm, várom hogy tudja-e azt produkálni
amúgy szerintem amíg kicsi és mind1 neki mivel fürdik addig jó a gyógyszertári, de persze ahogy gondolod :)
engem csak abban zavart amúgy később, hogy nem volt hab a kádban :D de azért akkor már nagyobb voltam
Én nem mannással hanem ezzel fürdetem:
és holttengeri fürdősót teszek a vízbe, testápolót pedig sanatopicot használunk, ezek is jók és olcsóbbak, mint a babe. Sajnos probálgatni kell, hogy mi jön be, eddig mi van 10 különböző kencén vagyunk túl..
Lehetőleg ne fürödjön sokáig és mindig krémezd, a legfontosabb, hogy megelőzd az erősebb kiszáradást. Nekünk a hidrofiles fürdető nem jött be.
(mi rosszat írt az első, miért kellett lepontozni?:)
Neked is köszi a választ!
(én mindenkinek zöld kezet adtam :)
Én írtam a mannának, és tényleg gyorsan, kedvesen válaszoltak, vettem is olíva olajos szappant, 1 hete használjuk, eddig bevált. :)
De a többi, amit írtatok, azokat is kipróbáljuk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!