Akinek ilyen ülése van mi a véleménye mennyire vált be szereti a gyerkőc, és mennyire dönthető?
Szia! én ugyanezt akartam venni anno amikor keresgéltem! VISZONT a brendonban dolgozó emberke beszélt le róla mert állítólag nincs tesztelve mert ez a brendon saját márkája! én ugyan ennyiért vettem a Minimanóba
Gyerkőc imádja , dönthető, kényelmesen be lehet kötni mi nagyin imádjuk:)
de ez csak az én véleményem:)
Minden forgalomban levő autós gyerekülésnek meg kell felelnie egy EU-s szabványnak. Az ADAC nem tesztel mindent. Nekünk ehhez hasonló van,
puha, kényelmes, épp eléggé dönthető, hogy a gyerek kényelmesen aludjon benne. Nincs ennek sem tesztje.
Mi is az adac tesztből indultunk ki.
Még a gyerekek előtt volt egy igen súlyos ám szerencsés autóbalesetünk, citroen 5-s törésteszttel, és az 5 csillag működött is, ha nem akkor..
Én a gyerek biztonságán nem spórolok, isofix az a minimum ami kell sztem egy megbízható gyerekülésbe, akkor inkább használt -römer, maxi cosi, jane stb- - mint egy tourago és tsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!