Kell aggodnom?!

Figyelt kérdés
Tegnap eszrevettem h kicsit osszenott a 2 es fel honapos kislanyomnak a puncija, vagyis a kisajkak. Ma volt a gyermekorvos, mutattam neki es megkertem h mutassa meg nekem h hogyan kell szet szedni. De ott lejjebb mar nem tudta es gyermek nogyogyaszt javasolt. Az a doki 2 hetig szabin van. Kerdeztem h most aggodjak? Mondta h nem kell, mert megnezi majd es lehet azt fogja mondani h ezt nem kell meg bantani. De lattam h ott lejjebb tenyleg nem jon szet. Nalatok is volt ilyen? Felnem kell?
2013. okt. 29. 19:22
 1/5 A kérdező kommentje:
Mit fog csinalni a gyermek nogyogyasz ha szet kell szednie?
2013. okt. 29. 19:24
 2/5 anonim ***** válasza:
0%

"Kell aggódnom"?

"Félnem kell?"

Nem, nem kell. De ha gondolod, tedd azt!

2013. okt. 29. 19:28
 3/5 anonim ***** válasza:

Előfordul az ilyesmi. Emiatt nem kell aggódni, ezerszer nagyobb problémák, betegségek vannak ennél. Ezt synechia vulvae - nak hívják, a nőgyógyász szétválasztja majd (ha szükséges) egy nagyon egyszerű kis sebészeti beavatkozással, helyi érzéstelenítővel. És természetesen utána ellát tanácsokkal, hogy hogyan lehet megelőzni, hogy még egyszer előforduljon az összenövés (mert hát úgy tűnik ő hajlamosabb rá).

Szóval aggódnod emiatt nem kell, elmész majd 2 hét múlva az orvoshoz, és megoldódik a probléma. (csak mellékesen jegyzem meg, hogy mondjuk ha vesegondozóba, vagy kardiológára kéne időpontot kérni, nagy ritkaság ha 1-1,5 hónap múlvára adnak, pedig azért az komolyabb dolog, ez a két hét egyáltalán nem sok :) )

2013. okt. 29. 21:04
 4/5 A kérdező kommentje:
Koszonom kedves utolso a valaszodat! Csak azt hittem h sok az a ket het meg, meg ki tudja utana mire kapok idopontot is. Olvastam h vkinek a sajat nogyogyasza oldotta meg. Ma megkerdezem a dokimat, hatha. De lehet h az a doki gyermek nogyogyasz is volt egyben...
2013. okt. 30. 06:13
 5/5 anonim ***** válasza:
Azzal nem vesztesz semmit, ha megkérdezed a nőgyógyászodat, bár ha ő nem gyereknőgyógyász is egyben, akkor nem valószínű, hogy elvállalja. De annyit megér, hogy felhívod telefonon, és megkérdezed szerintem.
2013. okt. 30. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!