ÍGy maradnak a fogai? Vagy mi lesz?
Figyelt kérdés
Kisfiam 13 hós.
11 hósan jött ki a felső-első 2 metszőfog,és az alsó-első 2 foga
A felső fogai közt van egy kis hézag,rés..Tudom hogy ez ki fog még esni,de lehet hogy a csontfogai is így nőnek majd ?? Számítsak rá ? Fogszabályzós lesz ?
Van másnak is így ? Köszi a segítséget :-)
2013. okt. 28. 09:16
1/3 anonim válasza:
Nálunk is (és még sokaknál) így van ez. Nekem azt mondta a fogorvos, hogy külön jó, ha rés van a fogak között, mert így lesz helyük a végső fogaknak is, mivel azok nagyobbak. Ne aggódj, nagy valószínűséggel nem marad az így, ha pedig mégis, akkor fogszabályzás és kész.
2/3 anonim válasza:
biztosat következteteni nem lehet. Ráadásul a maradandó fogak jóval angyobbak igy nem is baj ha most hézagosan van. Nekem pl gyönyörű tejfogaim voltak pont elfétek. aztán jöttek az oriás maradandó fogak amik egyszerűen nem férnek el rendesen a számba. egyik kicsit elörébb van másik kicsit hátrébb. A boölcsesség fogaknak nem is volt helyük kinöni igy azokat kimütötték. Egyébként a gyerkeek kb 80%-nak van szüksége vagy lenne szüksége fogszabályzásra. Kinek kevésbé kinek jobban. Nekem annó csak kivehetös volt ez helyre rakta annyira hogy most nem gáz a helyzet de messze nem tökéletes.... de ezstétikailag nem vészes, fogtechinkailag igen.
3/3 anonim válasza:
Amint előttem is írták: természetes és pont az a jó, ha van hézag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!